caraudio oplossingen
Uw favoriete muziek in een optimale geluidskwaliteit

 

Bij Circuit kunt u uw audio systemen laten verbeteren en originele af-fabriek systemen laten upgraden tot live concert kwaliteit. Wanneer u veel in de auto zit, kunt u daar met een lekker muziekje even écht ontspannen.

  • Speakers
  • Subwoofers
  • Versterkers
  • Aansluitkabels
  • Pasklare systemen
  • 24 Volt oplossingen

Soorten Caraudio

LOSSE COMPONENTEN
 

Vaak is het mogelijk om nieuwe componenten toe te voegen aan uw huidige systeem. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een subwoofer aan uw systeem om het geluid nog dynamischer en voller te maken. Of een versterker tussen uw radio en uw speakers, zo verbeterd u het geluid in uw auto aanzienlijk.


COMPLETE PAKKETTEN
 

Het beste resultaat krijgt u als alle componenten perfect op elkaar zijn afgestemd. Wij kijken samen met u welke oplossing het beste bij u en uw auto past. Waarom bij u en uw auto? U heeft uw muzieksmaak en de auto heeft een bepaalde akoestiek waar rekening mee gehouden moet worden, bijvoorbeeld een  subwoofer achterin een hatchback  is veel effectiever dan in een sedan of cabrio. Neem dus contact op om te kijken wat de perfecte oplossing voor u is.


PASKLARE SYSTEMEN
 

Voor veel grote merken is er een pasklaar systeem te verkrijgen wat uw geluid aanzienlijk verbeterd zonder dat er aanpassingen gedaan moeten worden aan uw interieur. De systemen zijn te verkrijgen voor Volkswagen, BMW, Audi. De mogelijkheden zijn enorm groot. Neem contact op en laat u vrijblijvend adviseren.


DEMPING
 

Alle rijgeluiden en trillingen maar ook geluid uit de speakers worden doorgegeven aan het plaatmateriaal van de auto. Dit plaatmateriaal neemt veel energie van de speaker over wat dus niet wordt omgezet in geluid! Een juiste isolatie zorgt ervoor dat het geluid niet wordt ‘opgenomen’ in de auto
maar alleen in muziek wordt omgezet!


Gladen Truck pack

Compleet audio pakket voor uw vrachtwagen


Circuit heeft een compleet audio pakket samengesteld met een ijzersterke prijs/kwaliteit verhouding, speciaal voor vrachtwagens.
 


Meer informatie over caraudio