Meguiar's
 

U bent aangekomen bij het gedeelte van de site waarop wij het geheim van het optimaal reinigen en verzorgen van een auto uit de doeken doen. Door het volgen van het Meguiar's 5 stappenplan krijgt uw auto een exceptioneel mooie glans.

De elementen tasten de lak van uw auto en dus ook de glans aan. Meguiar's volgt constant de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van aantasting van het oppervlak door de elementen. Zo kunnen wij u de beste behandeling bieden voor alle oppervlakken, waaronder verf, metaal, leer en rubber.


Interieur


Het interieur van uw auto zoals het dashboard en de deurpanelen reinigt u met Meguiar’s, zo behoudt u de originele uitstraling van uw interieur en laat geen glans achter.


exterieur


 


Krassen verwijderen


banden en velgen


MEGUIAR'S 5 STAPPENPLAN:

1. Wassen

Verwijder losse oppervlaktevervuiling met onze shampoos, conditioners en wasaccessoires.

 

2. Reinigen

Kleine defecten worden verwijderd en de lak wordt voorbereid voor verdere behandeling. De basis voor een perfecte finish.

 

3. Polishing (niet waxen)

Dit is DE stap ter herstel van de diepe levendige kleur met krasloze glans. De Meguiar's polish heeft geen schurende werking en voedt puur de lak.

 

4. Beschermen

Geeft uw auto een langdurige beschreming met 1 van onze waxen en zorg ervoor dat bovenstaande stappen optimaal tot hun recht komen.

 

5. Onderhouden

Verwijder de dagelijkse opbouw van oppervlaktevervuiling (bijv. neerslag, diesel, waterdruppels, boomsappen, vogelpoep) meteen bij ontdekking ervan voordat ze de kans krijgt zich in uw verf vast te hechten. De Meguiar’s Quik Detailers verwijderen jonge vervuiling direct zonder uw verf te krassen. Neem het mee in uw auto voor direct gebruik. (Onderhoud is de belangrijkste stap geworden voor het behoud van een continu mooi uitziende auto).