Multimedia


Naast het luisteren van radio/cd is het ook mogelijk om in de auto naar een film of tv te kijken. Vooral handig voor in de file of tijdens de lange ritten naar de vakantie bestemming. DVD’s kijken op een mooi scherm of spelen met de spelcomputer, u kunt uw auto ombouwen tot een echte rijdende bioscoop. Het aanbod van multimedia voor in de auto is de afgelopen jaren enorm gegroeid. 


Multimedia radio's


Naast muziek luisteren is er veel meer mogelijk met een 2-Din radio. Denk aan Facebook, Twitter maar ook DVD en andere multimedia.


OEM uitbreiding


Origineel niet geleverd? bijvoorbeeld een USB aansluiting of Digitale radio misschien zelfs een tv tuner. Bij circuit is alles mogelijk voor opties die vanaf de fabriek niet mogelijk zijn.


Auto specifiek


Voor sommige auto's zijn er pasklare systemen beschikbaar die perfect integreren in uw auto. Zo ziet het origineel uit maar u beschikt over tal van extra opties die originele systemen vaak niet ondersteunen.


Hoofdsteunschermen
 

Het is mogelijk om beeldschermen in de bestaande hoofdsteunen van uw auto te monteren. Waardoor u toch de originele hoofdsteunen van uw auto blijft behouden. Dit behoudt de originele look en met speciale hoezen zijn ze niet zichtbaar vanaf buiten. 


Digitale radio
 

Vergroot je luisterervaring met Digital Radio+. Altijd en overal jouw favoriete radiozenders digitaal in de ether. Luisteren in Nederland zonder onderweg opnieuw af te hoeven stemmen. Een stabiel signaal, van deur tot deur. 


hemelschermen


Een goede oplossing zonder veel aanpassingen aan uw interieur is een hemelscherm. circuit levert diverse merken.


Caraudio


Om uw multimedia ervaring compleet te maken zijn er diverse audio oplossingen verkrijgbaar om het ultieme bioscoopgevoel te krijgen.