CIRCUIT Romeijn

UW INBOUWSPECIALIST in Ottoland

Contactgegevens en openingstijden

Circuit Romeijn
A66
2975 BC Ottoland

T: 0184-642023
F: 0184-641875
W: romeijn.nl

Ma – vrij van 08:30 uur tot 17:30 uur

Zaterdag: gesloten

Email: info@circuitromeijn.nl
Twitter: @Circuitromeijn
Facebook: /Circuitromeijn


Route

Persoonlijk advies
 

Persoonlijk en professioneel advies van onze medewerkers? Vul hieronder uw vraag in.

Advies in 3 stappen:


Nu bij romeijnCircuit romeijn


Welkom op de website van Circuit Romeijn. Wij pakken zaken anders aan. Bij Circuit Romeijn concentreren wij ons namelijk op het het menselijke aspect van een zakelijke relatie.

Om dit te onderstrepen beginnen we met het maken van onze excuses: "Sorry. Het spijt ons, maar waarschijnlijk zal het nog weleens gebeuren."

Waar dit over gaat? Over ‘de vloek van kennis’ die de gehele elektronicabranche in de weg zit. Door de passie voor telecommunicatie en aangrenzende apparaten hebben professionals in onze branche diepgaande kennis opgedaan. Aan de ene kant is dat natuurlijk fantastisch, maar er kleeft ook een nadeel aan.

Het kan zijn dat sommige details, die voor u belangrijk zijn, door de adviserende partij als vanzelfsprekend worden beschouwd. Het lastige van deze ‘vloek’ is dat de elektronicabranche een rookgordijn optrekt waarin het lastig navigeren is voor u als klant. "Komt dát even goed uit! Wij verkopen een prima apparaat dat…"

Hoort u de verkoper zijn praatje al beginnen? Zo werkt het dus niet bij Circuit Romeijn. Wij gaan niet meteen over op de promotie van onze producten. Wij zoeken juist het contact met de klant en passen ons aan uw wensen en behoeften aan.

En mocht het zo zijn dat er ondanks alle goede zorgen nog zaken onduidelijk blijven, stel uw vraag gerust.  Wij zijn ervoor om u te helpen.


Namens het team van Circuit Romeijn,
Martin Romeijn  


Contact

Naam
Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mail
Telefoon
Bericht